Ajankohtaisia katsauksia ja keskustelua vuokra-asuntomarkkinoista.

10.8.2010

Tervetuloa seuraamaan Vuokraovi.comin blogeja

Vuokraovi.comin blogi tekee seuraa aikaisemmin keväällä avatulle Etuovi.comin blogille. Vuokraovi.comin blogi avaa keskusteluja koskien vuokra-asuntoja, vuokralla asumista, vuokra-asuntomarkkinoita sekä muista vuokranantajia ja/tai vuokralaisia kiinnostavista aiheista. 

Palvelumme uusista toiminnallisuuksista voitte myös jatkossa lukea blogistamme. Toivottavasti saamme teidät lukijat mukaan kommentoimaan, jotta keskustelu viriää mielenkiintoiselle ja monipuoliselle tasolle. Annathan siis palautetta/ toiveita blogin sisällöstä tai muusta Vuokraovi.comiin liittyvästä asiasta.

Mikä on Vuokraovi.com?
Vuokraovi.com suunnittelu pyöräytettiin käyntiin 2007 vuoden alussa ja palvelu lanseerattiin 30.5.2008. Vuokraovi.comista voi etsiä vuokra-asuntoja koko Suomen alueelta. Palvelu tarjoaa näkyvyyttä niin yritysten, kuntien kuin yksityistenkin omistuksessa oleville asunnoille.

Tietoa kirjoittajasta:
Paula Jokisalo on toiminut Vuokraovi.comin vastaavana tuotepäällikkönä koko sen historian ajan. Konsernin palveluksessa Paula on ollut vuodesta 2001. Töitä hän on tehnyt Autotalli.comissa sekä Etuovi.com tuoteperheen asiakasräätälöintien parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti