Ajankohtaisia katsauksia ja keskustelua vuokra-asuntomarkkinoista.

25.8.2010

Vuokraa mummonmökki ja muuta maalle

Vuokralla asumisen ehdottomiin plussiin kuuluu mahdollisuus tehdä erilaisia ratkaisuja asumisen suhteen. Vuokralaisen ei tarvitse menettää yöuniaan asuntojen pitkien myyntiaikojen takia.

Yksi lempiohjelmistani TV:ssä on Uusi elämä maalla. Aivan loistava ohjelma. Siinä pariskunnat aloittavat uuden elämän maaseudulla, kun kaupungin kiire ja hälinä on alkanut ahdistaa. Yleensä näissä on ostettu joku huonokuntoinen lato/ kirkko / raunio tms., josta sitten kunnostetaan pienellä budjetilla unelma-asunto. Pariskunnat vetävät itsensä aivan piippuun rakennustyön aikana, kun itse yritetään tehdä kaikki ja kaikkea sellaista, mistä ei ole mitään aikaisempaa kokemusta kuten esimerkiksi putkityöt ja sähkötyöt.

Projektin jälkeen elämä on sitten yhtä juhlaa ja seesteistä uudessa elinympäristössä.
Oletko sinä koskaan harkinnut tällaista elämänmuutosta? Eihän tuollaista kauheaa rääkkiä tarvitsisi kokea. Vuokraisi vaan jonkun mummonmökin maalta ja alkaisi viljelemään tomaatteja ja porkkanoita. Siihen sitten vaikka muutama lehmä ja kana pihapiiriin, niin 
omavaraisen talouden pyörittäminen olisi jo hyvällä alulla. Jos ei tunnu omalta, niin sitten vaan kipin kapin takaisin kaupunkiin.

Tässä muutama varteenotettava vaihtoehto:


-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti