Ajankohtaisia katsauksia ja keskustelua vuokra-asuntomarkkinoista.

7.6.2011

Loma-asunto vuokraamalla

Lähtölaskenta on alkanut! Montako päivää sinulla on vielä lomaan? Sihteeri-Marjolla on 13, koodaaja-Ekillä 18 ja palkkalaskennan Tuijalla vain 4 päivää! Suomi vaihtaa kesäkuussa lomavaihteen päälle ja ihmiset kävelevät kadulla vastaan normaalia hilpeämpinä ja kevyemmin askelin. Lomalla täytyy myös irtautua ainakin hetkeksi tutuista ympyröistä. Oma rauha odottaa loma-asunnolla.

Voi niitä lapsuuden kesiä, kun pääsi mummolaan nauttimaan maalaiselämästä heinänkorsi suupielessä. Vuodet kuitenkin vierivät ja monet vanhukset muuttavat parempien palveluiden lähelle. Samalla myös meidän kaupunkilaisten kesäpakopaikat vähenevät. Mitä siis voimme tehdä? Ostaa ison kasan tuliaiskeksejä ja kahvia ja tehdä yllätysryntäys naapureiden kesämökille? Ihan hyvä idea, jos haluaa viettää aikaa kuunnellen samoja voivotuksia kolotuksista ja säästä kuin omassa rappukäytävässäkin. Lisäksi naapurisopu säilyy varmasti paremmin, jos ei tuppaudu häiritsemään kenenkään lomarauhaa.

Jos omaan loma-asuntoon ei ole aikaa tai rahaa, ratkaisun tarjoavat vuokrattavat loma-asunnot. Ja mikäs sen mukavampaa kuin klikkautua loma-asuntojen hakusivulle, valita ominaisuudet mitä omalta lomanviettopaikaltaan odottaa ja vuokrata mieluisin kohde.
Eikä tarvitse muuten joka kesä mennä samaan paikkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti