Ajankohtaisia katsauksia ja keskustelua vuokra-asuntomarkkinoista.

20.11.2012

Paras paikka joulunviettoon


Joulu on kerran vuodessa ja useimmilla meillä joulua vietetään joka vuosi rutiininomaisesti samassa paikassa, samojen ilojen ja kinojen siivittämänä. Ja onhan se vuoden tärkein juhla, jota odotetaan viimeistään marraskuun pimenevistä päivistä lähtien. Mutta mikä siinä on, että jouluna niin harva uskaltaa kokeilla jotain uutta? Pitäisikö joulua pölistellä oikein kunnolla? 


Viimeistään silloin, kun perheen lapset alkavat muodostaa omia perheitään alkaa joulun viettopaikan valinta muuttua stressaavaksi. Mennäänkö mummolaan? Teidän vai meidän? Vai sittenkin anoppilaan? Olisi niin romanttista olla myös kaksin, mutta ei härregud sellaista nyt ainakaan voi tehdä! Se on sitten vähintään tammikuun verran mykkäkoulua ja hampaiden kiristelyä. Pyh ja pah. Kyllä joulunakin on vapaus kokeilla jotain uutta ja erilaista ja helpoin tapa muokata kangistuneita kaavoja on kokeilla joulun viettoa jossain uudessa ympäristössä.

Miltä tuntuisi joulunvietto keskellä lapin taikaa, revontulten ja valkeiden hankien keskellä? Vai haluaisitko tänä vuonna viettää joulua bikineissä, cocktail-lasi kädessä? Joululahjabudjetin voi myös käyttää elämykseen, kuten koko porukan joulureissuun ja aitoon yhdessäoloon ilman paineita lanttulaatikon onnistumisesta. Valinta on sinun.

Klikkaa vaihtoehtoa, kumpi miellyttää Sinua enemmän:


Lapin taikaa

Palmujen katveessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti