4h, k, kph, s, 2wc, 2p, kerrostalo, Turku, Kähäri

Kohdenumero: 697779, vuokra 2 576 €/kk





Uudehkon talon tilava ja valoisa neliö. Asunto on kalustettu kuudelle henkilölle. Isoimmassa makuuhuoneessa on parisänky. Toiseessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja kolmannessa on yksi sänky ja pieni työpöytä. Asunnossa on kaksi wc:tä, sauna ja kaksi lasitettua parveketta. Asunto sijaitsee rauhallisella paikalla Satakunnantien varrella. Tien toisella puolella on huoltoasema, myös muut palvelut sijaitsevat lähietäisyydellä. Matkaa Turun keskustaan on noin puolitoista kilometriä.

Tarkista aina haluamasi kohteen hinta sekä saatavuus verkkokaupastamme www.forenom.com. Asunnon lopullinen hinta riippuu sopimuksen kestosta. Huomioithan, että ilmoituksessa mainittu hinta on laskettu vuoden pituiselle sopimukselle. Asunnot ovat valmiiksi kalustettuja ja majoituksen hinta sisältää kalusteiden lisäksi sähkö-, vesi- ja lämmityskulut. Voit varata asunnon juuri siksi aikaa kuin tarvitset: muutamaksi päiväksi, viikoksi tai kuukausiksi. Forenom tarjoaa joustavan ja vaivattoman majoitusvaihtoehdon, olipa kyse lyhyestä tai pitkään jatkuvasta majoituksesta. Lisäksi voit tilata meiltä monia asuntoon asettautumista ja asunnolla viihtymistä helpottavia palveluita. Palvelemme yritysasiakkaita jo 20 vuoden kokemuksella.

Kohdetta vuokraa

Forenom Oy
Firdonkatu 2 / Workery West, 00520 Helsinki
Puh: 020 198 3420

Perustiedot

Sijainti: Turku Kähäri
Ruiskutehtaankuja 1, 20300 TURKU
Koordinaatit: 60.463242 22.258735
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 4/5
Vapautuminen: 1.7.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 4h, k, kph, s, 2wc, 2p
Huoneiden lukumäärä: 4 huonetta
Asuinpinta-ala: 100 m²
Tilat ja varustelu: kalustettu
Yleiskunto: tyydyttävä
Lisätietoa: https://www.forenom.com/fi/kalustetut-asunnot/turku/ruiskutehtaankuja-1-a-1

Kustannukset

Vuokra 2 576 €/kk

Kohteen kuvaus

Lisätietoja: Forenomin kalustettu asunto on varattavissa sen vapautumispäivästä lähtien. Hinta määräytyy sopimuksen pituuden mukaan, pitkäkestoinen sopimus on majoittujalle edullisempi. Ilmoitettu kk-hinta on laskettu vuoden pituiselle sopimukselle, sis. alv 10 %. Kohteen hinta sisältää sähkön, veden, lämmön sekä kalustuksen.
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lemmikit sallittu: ei tiedossa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi: Majoituspalvelu Forenom Oy

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Kohteeseen on saatavissa monipuolisia palveluita, kuten esimerkiksi viikoittainen siivous, loppusiivous, liinavaate- ja pyyhepaketti sekä internetyhteys.